Imatge de marca Marta Josa i Associades.

Disseny d'imatge
de marca per

Irene Toledano

  • Imatge de marca
  • Logo
  • Paleta de color
  • Cartelleria
  • Disseny d’embalatge
  • Etiquetes
  • Adhesius
  • Papereria
  • Carpeta
  • Targetes

Aquesta és la nova imatge de marca que vam dissenyar per l’atelier de la dissenyadora de moda per núvies Irene Toledano.

Pel logo, vam triar un tipus de lletra de grans contrastos i formes arrodonides i femenines. I la vam treballar per que s’adaptés a allò que necessitavem: unint cada lletra a la següent amb una línia, el fil únic que uneix totes les peces al vestit, accentuant en el significat i donant-li entitat al logo.

Sobre tipus de lletra, vam introduir un nou element, el «pètal llençat», que dona inici al nom, sobre la i, i el tanca com a punt i final.

El disseny del teu logo, és la representació visual del teu negoci, la imatge que connectarà amb els teus clients.

Quan dissenyem la imatge d’una empresa, la versatilitat del logo és molt important perquè funcioni. 

És el que permetrà fer-lo servir en diferents suports sense que perdi la seva força i entitat i que sigui identificable en tots els suports on vagi situat.

El color connecta amb el món de les núvies. 

L’irene tenia clar que volia un color “maquillatge”, que alhora fós elegant.

Con todos estos elementos, además de reflejar los valores de la marca [la elegancia de los vestidos de novia, el trabajo minucioso en los detalles, el ser un producto único, la proximidad de Irene con cada una de las novias a las que viste, su dedicación y, sobre todo, el acabado espectacular de cada una de sus piezas], queríamos hacer presente la idea de experiencia, que tendrá la novia al lado de Irene en el atelier, un circuito completo para tenerlo todo a punto el Día B

A partir del disseny de la marca, vam crear d’embalatge, les etiquetes i els adhesius

De l’experiència que té la núvia a l’Atelier Irene Toledano, el que espera amb més il·lusió és el moment en que la Irene li entrega el vestit per la seva boda. Per aquesta raó, vam dissenyar la caixa en què la núvia rebrà el vestit de manera que expressés tota aquesta emoció.

Quan una núvia té una cita amb l’Irene Toledano, el primer que troba al arribar a l’atelier, és aquest cartell. El vam crear amb la idea de connectar la núvia amb el que imagina que sentirà el dia del seu casament. Aquí comença el camí cap al dia B!

Targetes, paper de carta i una carpeta per a lliurar els esbossos que dissenya, al costat de la núvia, del vestit.

Tens algun dubte, suggeriment
o comentari?
Contacta'ns!
Segueix-nos!

C. Lluís Antúnez 6, 08006 Barcelona.

C. Lluís Antúnez 6, 08006 Barcelona