Disseny i comunicació en Femení.

MJ&A, l'agència de disseny i comunicació en femení a Barcelona

Disseny i comunicació en femení. Marta Josa Agència.

Ens estrenem com a agència de disseny i comunicació a Barcelona i volem aprofitar aquest primer article per explicar-te millor el nostre propòsit, com hem arribat fins aquí i què ens caracteritza. 

Els orígens de l’agència
de comunicació i disseny MJ&A

Marta Josa agencia disseny i comunicacio Barcelona

Et començo explicant els orígens jo, la Marta Josa, fundadora, directora de projectes i disseny i ferma defensora que el futur és en femení. 

Durant més de 20 anys com a dissenyadora en projectes diversos, he viscut de primera mà la il·lusió contagiosa de les dones emprenedores i també les dificultats a les quals s’enfronten. 

Al llarg dels anys, he vist com buscar diferents professionals per cobrir totes les necessitats de disseny i comunicació és un gran repte. Una situació que, com a emprenedora, he viscut jo mateixa. 

Per això vaig pensar que fent xarxa per crear un equip capaç de resoldre totes aquestes necessitats i, a la vegada, oferir la possibilitat de poder parlar amb una única persona durant tot el procés, faria molt més fàcil la tasca de crear una nova marca, un disseny web o qualsevol altre projecte de disseny i comunicació.

Veure aquesta necessitat va ser la llavor per la creació de l’agència, però en un inici, era només això, una idea. 

De la idea a la creació
de l’agència MJ&A

La gestació de l’agència de disseny i comunicació MJ&A va durar un any. Van ser 12 mesos intensos de construir un projecte de negoci nou des de zero. Vaig haver de canviar la meva perspectiva, aprendre com crear un negoci sostenible i, a diferència del que havia fet fins aleshores, començar a treballar en xarxa.

La veritat és que crear un nou projecte sola és molt dur, et trobes amb inseguretats i tot el que no saps. Vas com una muntanya russa intentant fer que el projecte tiri endavant.

Conèixer a dones que m’han fet suport i han cregut en el projecte des del primer moment ha estat clau. Amb aquestes dones ara fem equip i gràcies a elles MJ&A és una realitat.

Totes entenem molt bé a les emprenedores a les quals ajudem, perquè nosaltres mateixes hem passat pels mateixos obstacles, les mateixes inseguretats i les mateixes pors.

Per això ens agrada fer costat a les dones emprenedores, ajudar-les a transitar aquests inicis i fer-ho sempre #enfemeni.

Per què “en femení”?

El futur és en femení. The future is female. Agencia de disseny i comunicació

“The future is female”, el futur és en femení.

Aquesta perspectiva neix d’una realitat: les dones encara ens trobem amb moltes mancances a la societat i sovint hem d’escollir entre família i feina. Per això, per poder aconseguir allò que volem, moltes decidim crear el nostre propi negoci.

#enfemení és una reivindicació d’aquesta realitat i un granet de sorra en ajudar que canviï.

#enfemení és fer pinya. Ajudar-nos les unes a les altres a continuar endavant, encara que ens costi. Ajudar-nos a agafar força i energia en cada moment per arribar al següent pas.

#enfemení és empoderar a la dona.
És una mirada de sororitat, de comprensió i empatia.

#enfemení és una manera de treballar juntes. Fer-nos costat aportant els coneixements i l’experiència de cadascuna treballant col·laborativament, amb respecte, responsabilitat, transparència, honestedat, ganes i il·lusió.

MJ&A som una agència de disseny i comunicació formada per dones especialistes en cada àrea del disseny i la comunicació que fem equip per ajudar a les dones emprenedores a créixer amb força.

Ho entenem com un cercle. Un cercle en el qual també i tenen cabuda els homes, és clar, però sempre des d’una mirada #enfemení.

MJ&A: Una agència de disseny
i comunicació que ho fa fàcil

Per nosaltres, el més important és fer-te costat en tot moment. Des de l’inici en què donem vida a la marca, fins a l’acompanyament en el manteniment web passant pel disseny web, el disseny de packaging o qualsevol altre necessitat de disseny i comunicació.

Tots els nostres serveis són integrals i #enfemení.

Fem equip segons les necessitats del projecte. Ens adaptem acompanyant de prop i fent un seguiment posterior. I precisament perquè sabem el que és emprendre, no entreguem el projecte i ja està, ens assegurem de contactar-te a posteriori per assegurar que tot avança bé.

En definitiva, donem l’opció de poder anar a un sol lloc on trobar tots els serveis de disseny i comunicació; un acompanyament proper en el qual fem tota la feina al teu costat; un servei integral a la mida del teu negoci en el qual participes en tot moment de tot.

I després, continuem estant al teu costat. Continuem creixent amb tu perquè estem convençudes de què calen més negocis amb èxit i #enfemení.

A MJ&A ajudem a dones que han decidit emprendre o que volen fer créixer el seu negoci. Creem el disseny i la comunicació, estem al seu costat i ens encarreguem de tots els detalls per aconseguir una imatge global i coherent en tots els seus mitjans.

Aquests són els orígens, el propòsit i el camí recorregut fins al dia d’avui de MJ&A, l’agència de disseny i comunicació en femení a Barcelona que arriba allà on siguis. Aquesta és la il·lusió que ens fa continuar avançant per acompanyar a dones emprenedores a fer créixer els seus negocis.

Si vols que t’ajudem a créixer amb força, som aquí.
T’escoltem i t’acompanyem.

Vols que t’enviem
el nostre butlletí?
Tens algun dubte, suggeriment
o comentari?
Contacta'ns!
Segueix-nos!
Logo Marta Josa & Associades MJ&A

Luís Antúnez, 6 08006 Barcelona

Tens algun dubte, suggeriment
o comentari?
Contacta'ns!
Segueix-nos!
Logo Marta Josa & Associades MJ&A

C. Lluís Antúnez, 6, 08006 Barcelona

Logo Marta Josa & Associades MJ&A

C. Lluís Antúnez 6, 08006 Barcelona