Disseny i comunicació en Femení.

Disseny del logo
Durga Ioga: Un procés de creació en femení

Pin disseny i comunicació en femení. MJ&A agencia

Tot i que el disseny del logo és només una part de la imatge de marca, és important crear un logo que representi tot allò que vols transmetre amb el teu negoci.

T’expliquem com treballem aquest procés a MJ&A, l’agència de disseny i comunicació en femení, compartint amb tu la creació del logo de Durga Ioga.

A MJ&A cuidem tot el procés
del disseny de logo

Seguim un procés en el qual sempre ens assegurem d’implicar-te per captar molt bé allò a transmetre i plasmar-ho en un logo ple d’emoció, vida i entitat pròpia.

Treballem conjuntament
el qüestionari de marca

A través d’un qüestionari i una trobada online o presencial, entenem allò que necessites i coneixem en profunditat allò que fa que la teva empresa sigui única.

Trobem el concepte

Un cop hem analitzat molt bé la marca, busquem conjuntament un concepte que ho englobi tot. En aquest cas, vam decidir que volíem que el logo representés la manera de fer ioga de la Txus.

Dissenyem el logo

Busquem maneres de representar-lo, creem esbossos, treballem la forma, els colors i la tipografia per tal de crear una imatge que sigui única i representativa de tot allò que volem transmetre.

Fem els retocs finals i l’entrega

Quan ja tenim la versió treballada i l’hem revisat amb tu, fem els retocs finals i t’entreguem una carpeta amb totes les versions del logo que hem dissenyat.

esbós pel disseny de logo d'un negoci de ioga
A l’agència és la Marta qui s’encarrega del disseny. Treballa tot el concepte i forma a mà i quan ho té clar, quan tot té un sentit i és únic, es posa a treballar-lo amb l’ordinador per anar ajustant forma, espais, colors, gruixos i tipografia.​

Aquest és el resultat final del disseny de logo de Durga Ioga:

El simbolisme
del logo Durga Ioga

Què representa el logo de Durga ioga?

El logo de Durga Ioga representa el ioga com a eina d’empoderament de la dona i a la vegada transmet el ioga personalitzat que fa que el treball de la Txus sigui diferent.

El logo representa aquest treball que fa amb cada dona, simbolitzant dues dones que fan una pausa en el dia/moment i es connecten entre elles.

Per aconseguir aquesta representació,
utilitzem diferents elements:

L’element base és la fusió de dues comes, que representa el treball conjunt, creant una energia positiva que les fa créixer i crea abundància.

L’element base del disseny del logo és la fusió de dues comes, que representa el treball conjunt, creant una energia positiva que les fa créixer i crea abundància.

Els altres elements utilitzats són:

 1. Comes = Moment de pausa i treball continuat.
 2. Punts = Energia combinada cap a fora.
 3. Forma arrodonida i suau = Fluïdesa, adaptació.
 4. Degradat = Fusió.
 5. Colors = La força de les dones que comparteixen el seu creixement.
  · Rosa i fúcsia = Feminitat, força.
  · Daurat = Abundància.
  · Blau = Índigo.
 6. Tipografia = Fortalesa, sosté a la resta de la imatge fent-la consistent.

A més, com et pots imaginar, el nom és molt rellevant i té un impacte en el simbolisme del logo. En aquest cas, la Txus ja el tenia: Durga Ioga. La Durga forma part de la mitologia hinduista, representa la força femenina divina, una guerrera de deu braços amb els que sosté cadascuna de les seves habilitats.

Per això, els punts del logo representen el fruit, creant un vincle l’Índia, de la mateixa manera com ho aconseguim amb la resta de colors, sobretot el blau índigo.

Alternatives del logo Durga Ioga, el grup de sororitat:

En aquest cas el logo creix en cercle, representant les deu habilitats de Durga (deu braços) i simbolitzant un cercle de dones que practiquen ioga i creixen cap a fora juntes, el qual és un servei que ofereix la Txus.

Alhora agafa forma de mandala, donant-li opcions a la Txus per fer-lo servir com a element gràfic.

Com veus, tot té una raó de ser i cuidem cada detall del procés i del logo per poder transmetre tot allò que representa la marca.

En aquest cas el logo creix en cercle, representant les deu habilitats de Durga

Creem el logo
de la teva empresa?

Potser ara mateix sents que el logo actual no funciona perquè la teva empresa ha evolucionat. O potser tens entre mans un nou projecte i necessites crear una imatge que representi tot el seu valor. Sigui com sigui, estem aquí per ajudar-te.

Per nosaltres és molt important escoltar-te i implicar-nos perquè el logo sigui una representació del teu negoci. Treballem perquè el procés sigui una experiència en femení, en la que t’hi sentis a gust i aconseguim a un resultat òptim.

Què et sembla?
Comencem a donar forma al teu nou logo?
T’escoltem!

Vols que t’enviem
el nostre butlletí?
Tens algun dubte, suggeriment
o comentari?
Contacta'ns!
Segueix-nos!
Logo Marta Josa & Associades MJ&A

C. Lluís Antúnez 6, 08006 Barcelona.

Logo Marta Josa & Associades MJ&A

C. Lluís Antúnez 6, 08006 Barcelona