Disseny i comunicació en Femení.

The Bake Kit Corner: Un projecte integral de disseny i comunicació en femení

Disseny i comunicació en femení. Marta Josa Agència.

Tot i que a MJ&A acumulem més de 20 anys d’experiència, el primer encàrrec que hem fet com a agència ha estat el projecte The Bake Kit Corner: un projecte integral de disseny i comunicació. Durant mesos, hem acompanyat a l’Elisabeth a fer realitat la seva idea, convertint un concepte en tota una imatge de marca amb embalatge i botiga online inclosos.

T’expliquem com ho hem fet possible.

Què és
The Bake Kit Corner?

Amb l’objectiu de voler aportar el seu granet de sorra al consum responsable, la sostenibilitat i la salut, l’Elisabeth va decidir impulsar The Bake Kit Corner el 2021. Una proposta que pretén acostar els sabors tradicionals i innovadors a totes aquelles persones que vulguin gaudir d’experiències al voltant del menjar de manera saludable, sostenible i gustosa.

Projecte Integral de disseny i comunicació en femení. MJ&A. Agència Marta Josa i Associades

Ara The Bake Kit Corner és una realitat, però quan l’Elisabeth va trucar-nos a la porta, era una llavor que des de l’Agència hem ajudat a regar i fer créixer.

La seva visió es fa realitat amb Bakit, kits amb diferents ingredients naturals perquè tothom pugui cuinar a casa sense necessitat de pensar en idees o haver de comprar els ingredients.

The Bake Kit Corner:
de la idea a la realitat

Design for the bake kit corner shop online. Marta Josa Agency of design and communication

Des del nom i la imatge de corporativa, al disseny de l’embalatge, la correcció dels textos de la web, l’estudi de paraules clau (SEO) per posicionar la pàgina, la fotografia i tot el disseny i programació de la pàgina web i botiga online.

The Bake Kit Corner ha estat un projecte integral i enriquit per totes les dones que l’hem fet possible.

Per donar forma a la idea de l’Elisabeth hem treballat en tot moment prop d’ella. Teníem clar des d’un principi que era ella qui coneixia el producte i tenia la visió del seu projecte, per això, l’acompanyament ha estat proper, sent flexibles en acomodar-nos a la implicació que ella volgués tenir.

En total hem estat un equip de 4 dones treballant per fer que The Bake Kit Corner fos una realitat. Hem avançat totes juntes, posant el projecte al centre de tot, i coordinant-nos per poder garantir un resultat coherent i alineat amb la visió inicial.

Un treball en equip
coordinat per la Marta

El primer que vam fer després d’una primera presa de contacte, va ser entendre molt bé el que necessitava el projecte per dissenyar una solució a mida. A partir d’aquí, i després d’haver creat un calendari per assegurar una bona coordinació entre tot l’equip, ens vam posar a treballar.

Vam enviar un qüestionari inicial a l’Elisabeth i vam seure amb ella per entendre molt bé la seva idea. Vam començar pel nom i després el logo  i, un cop ho vam tenir aprovat, vam iniciar el procés de la creació del packaging (els kits de Bakit) i seguidament l’estudi de paraules clau i els textos. Finalment, ja només quedava integrar-ho tot en el disseny de la pàgina web i la botiga online. I fet! Projecte complet.

El procés que hem resumit en quatre línies ha portat mesos de treball, cura i atenció. Com en els kits de Bakit, hem utilitzat molts ingredients de qualitat i una gran atenció per part de tot l’equip per donar-li un sabor i una identitat pròpia.

Disseny per Emprenedores i comunicació. Agència Marta Josa i Associades

Hem estat un equip de 4 dones les que hem fet que el projecte fos possible. La Marta ha estat l’encarregada del disseny i de dirigir el projecte, assegurant coherència en la direcció creativa i fent de nexe d’unió i coordinació entre tot l’equip. L’Eva s’ha encarregat de l’estudi de paraules clau, SEO, i de la correcció dels textos. La Cristina, de la composició i la programació web, i la Ivet de la fotografia.

Aquest n’és el resultat.

Imatge corporativa per The Bake Kit Corner. Un projecte integral de disseny i comunicació.
Disseny del kits de Bakit. Packaging. Embalatge. Agencia Marta Josa i Associades
Disseny la web i la botiga online de la marca d'alimentació saludable Bakit

Un projecte en femení d’inici a fi

Totes les dones que fem equip a MJ&A ens obsessionem per aportar un bon resultat en cada projecte, i a més prenem molta cura en la manera com treballem. Les dues coses són importants.

Assegurem que els materials de l’embalatge són els idonis, garantim que la imatge de la marca reflecteix exactament el que estem buscant i fem totes les proves necessàries per evitar qualsevol entrebanc. Cuidem tots els detalls, per petits que siguin, i sempre aprenem les unes de les altres, ajustant-nos a les necessitats de cada projecte i clienta.

Durant tot el procés estem alerta per recomanar qualsevol millora que ens ajudi a aconseguir una imatge global i coherent, i ens coordinem per aportar valor des de la nostra experiència i coneixement.

Gràcies a fer equip, obtenim una imatge integral i coherent. Un resultat que reflecteix tant l’estil propi, com allò que es vol transmetre. Enriquim cada projecte i l’omplim de sabor, tal com són també les caixes de Bakit.

 Així que ja ho saps, si t’agrada la rebosteria casolana, però et falta temps per buscar i pensar en els ingredients, The Bake Kit Corner és la teva següent parada. I si el que vols és un equip de disseny i comunicació en femení, t’esperem amb els braços oberts a MJ&A.

Vols que t’enviem
el nostre butlletí?
Tens algun dubte, suggeriment
o comentari?
Contacta'ns!
Segueix-nos!
Logo Marta Josa & Associades MJ&A

C. Lluís Antúnez 6, 08006 Barcelona.

Logo Marta Josa & Associades MJ&A

C. Lluís Antúnez 6, 08006 Barcelona